Ik ben Marianne Heuvelink uit Lochem en maak sieraden die ik verkoop op braderieën en markten. Daarnaast maak ik sieraden op bestelling. In principe is veel mogelijk. U kunt uw wensen kenbaar maken of zelf uw sieraad samenstellen. Sieraden kunnen ook op maat gemaakt worden als u voor een speciale gelegenheid graag bij uw outfit een mooi sieraad of een complete set wilt dragen. Heeft u nog kralen van een sieraad maar weet u niet wat u er mee moet, dan maak ik er weer een mooi sieraad van. 

Naast sieraden maken geef ik ook workshops, en kinderfeestjes, leuk voor vrijgezellenfeestjes, zussendagen enz. Rond kerst geeft ik speciale kerstworkshops zoals o.a. engeltjes, klokje en sterren van kralen. Ook verkoop ik zelfmaakpakketjes.

Alle sieraden die in de webshop staan, zijn te koop. Staat er bij een artikel dat het uitverkocht is en u hebt er belangstelling voor, dan kunt u dat via het contactformulier aangeven en dan neem ik contact met u op. 

 

Abalorio is het Spaanse woord voor kraal en omdat de Spaanse taal een speciale plek in mijn leven inneemt, heb ik mijn bedrijf deze naam gegeven.

 

Verwen jezelf of een ander met de betaalbare luxe van Abalorio Sieraden