Kinderworkshops & kinderfeestjes

voor kinderen en voor jongeren

Praktische informatie:

De prijs voor een kinderfeest of andere workshop dan bovengenoemde workshop is 15,00 euro p.p. waarin inbegrepen: een drankje met iets lekkers, keuze uit diverse kralen en bedels, draad, ringetjes en slotje, gebruik van tangetjes, werklapjes enz.

De kinderen graaien heerlijk in alle bakken en maken mooie creaties die ze later mee naar huis nemen. Bij een kinderfeestje maken alle kinderen een sieraad zoals vooraf bij aanmelding is afgesproken en ontvangt de jarige een cadeautje. Het kinderfeest of de workshop kan zowel bij mij thuis als op locatie gehouden worden en het duurt 1 tot 2 uur.

Exclusief: vervoer buiten Lochem (kosten op basis van openbaar vervoer).

 

Speciale arrangementen: 

Ook kan een workshop overdag bij Pannenkoekenboerderij Erve Brooks gegeven worden. U kunt het dan combineren met (deels overkapt) buitenactiviteiten als een springkussen en speeltoestellen. Wel komen er dan kosten bij voor drinken en iets lekkers. De prijs komt dan op 15 euro p.p. (exclusief kilometerkosten)

Mocht u een uitgebreid kinderfeest willen geven kunt u het maken van Sieraden ook combineren met het Avonturenpad of het Blotevoetenland. We maken dan bij Erve Brooks een sieraad. Daarna kunt u dan afhankelijk van uw keuze het Avonturenpad of Blotevoetenland lopen met de kinderen. Dit arrangement kost inclusief drinken en iets lekkers 20 euro p.p. (exclusief kilometerkosten). Voor een idee wat het Avonturenpad of Blotevoetenland inhoudt kunt u hier klikken.

Voor contact over deze arrangementen: neem contact met mij op via e-mail abaloriosieraden@gmail.com of via telefoonnummer 0653697829 (dus niet via Erve Brooks).

 

Hieronder de afbeeldingen van alle soorten workshops en kinderfeestjes die kunnen worden gehouden.

10 euro p.p. duur ca. 1 uur 

 

Spiraal armband

10 euro per armband

 

Spiraal armband met bedels

10 euro per armband

 

Ringen

2 ringen voor 10 euro

 

Ring

2 ringen voor 10 euro

 

3 sets voor 10 euro

 

Ring

2 ringen voor 10 euro

 

Ring

2,50 per ring

 

Waxkoord hanger

10 euro per stuk

 

Sleutelhanger

10 euro per stuk

 

Wraparmband met 7 bedels

10 euro per armband

 

Oorbellen

3 sets voor 10 euro

 

Lange oorbellen met bedels

3 sets voor 10 euro

 

Wrap armband met 7 bedels

10 euro per armband

 

Naast bovenstaande sieraden kunnen tijdens de workshop of een kinderfeestje ook worden gekozen voor:

vanaf 6 jaar: schuifbandjes met letters en/of disneyafbeeldingen, schuifspeldjes of een paar oorbellen met glazen cabochons met afbeeldingen.

Vanaf 12 jaar is het mogelijk te werken met glaskralen vanaf 20 euro p.p.